Geen tuin in Bergpolder? Grijp nu je kans!

Na de succesvolle Geveltuinendag dit jaar heeft ook de wijkraad dit top prioriteit gegeven.

Tijdens de initiatievendag Noord deze zaterdag 14 september staat de wijkraad Bergpolder op het Insulindeplein/straat. Van 11.00 – 15.15 uur.  Er is dan informatie over  het aanleggen van geveltuinen.

Dus kom langs! Voor iedereen een groen presentje!

Het is geen vervanging van de  geslaagde geveltuinen dag. Maar een extra aandacht omdat vergroening en ontstening heel belangrijk zijn. Een bewoner die zelf geveltuinen heeft aangelegd geeft uitleg en vertelt over zijn ervaring.

Je kennis maken met de bewonersorganisatie en natuurlijk met de wijkraadleden. Ook is er een klimtoren en een springkussen aanwezig.

Eudokiaplein en Insulindestraat? Omdat de wijkraad aandacht voor de bewonersorganisatie en geveltuinen wil geven, daarnaast staan we ook op het Eudokiaplein.

adminGeen tuin in Bergpolder? Grijp nu je kans!
Lees meer

Foto’s Geveltuinendag 2019

De foto’s van de editie 2019 zijn bij de wijken te vinden. Heb je zelf ook leuke foto’s die je wilt delen? Mail ze dan naar info@geveltuinendag.nl

adminFoto’s Geveltuinendag 2019
Lees meer

Twee gratis plantjes bij Intratuin halen?

Twee planten in ruil voor een tuintegel. Met deze actie willen de Vereniging Groei en Bloei en Intratuin ervoor zorgen dat er meer groen en minder tegels in onze achtertuinen liggen. Omdat we onze tuintjes vaak bestraten, hebben veel wijken bij een flinke hoosbui last van overstroomde riolen. Volgens deskundigen is het dus de hoogste tijd dat we wat beters met onze tuintegels doen.

 

https://www.rtl.nl/video/db91402b-fdd4-4e4f-af3b-cbd2842673ef/?fbclid=IwAR3kstOG9tLv4gesroFQ0XBkWYZKjf1ylpcF6OAx4Q0Sqz5HCs-g6WFqOHk

 

adminTwee gratis plantjes bij Intratuin halen?
Lees meer

Adres ?

Er zijn prachtige geveltuinen in Rotterdam Noord. We willen  het harde werk aan de tuinen belonen met een vermelding op deze site.

Adres ?
Lees meer