Geveltuinendag Liskwartier

Op zaterdag 29 mei 2021 tussen 10:00 uur en 16:00 uur

Activiteiten

Als bewoner uit Liskwartier kunt u op deze dag een mooie vaste plant en een bloeiende eenjarigen voor de geveltuin komen uitkiezen. Ook als u een gemeentelijke plantenschaal heeft geadopteerd of een boomspiegel onderhoudt, kunt u voor een leuk plantje langskomen. Nog geen tuin, we helpen je op weg en hebben alle informatie voor je. Samen kunnen we zo onze straat en buurt wat groener en bloeiender maken!

In deze Corona periode zorgen we daarmee voor dat iedereen veilig langs kan komen. Wacht niet en registreer nu gelijk een tijdslot voor het ophalen van jouw gratis planten!  Let op: vol = vol.

Direct een reservering maken voor gratis plantjes

Programma editie 2021

10:00 – 16:00 u     Uitdelen plantjes en advies op afspraak
Rest van de dag   Uw geveltuin

Gratis plantjes en advies | 10 – 16 uur (Let op je tijdslot!).
Bewoners uit Liskwartier die een stuk groen onderhouden in de straat kunnen gratis een vaste plant met daarbij bloeiend eenjarige, plantenzaadjes en aarde komen halen zolang de voorraad strekt.

Daarnaast kan je na het ophalen op gepaste afstand nog even een een kop koffie, thee of ranja pakken met wat wat lekkers erbij nuttigen.

De geveltuin is aan de beurt | Rest van de dag
Na het ophalen van de plant kunt u aan de slag gaan met uw geveltuintje. Even de boel opruimen, dode takken, onkruid en zwerfvuil verwijderen. Misschien een beetje snoeien, wanneer uw beplanting te groot is geworden. Vergeet vervolgens de nieuwe planten niet water te geven en de eerste weken goed te verzorgen.

Adresgegevens

Waar:
Op het terrein van Nutstuinvereniging Hof van Noord, Gordelweg 131.
De ingang is naast het Esso Tankstation

Alle activiteiten in het jaar

Organiseer je iets in jouw straat? Laat het me weten op paul@geveltuinendag.nl

adminLiskwartier